Аудио, Видео собственной системы
|
Автор |
Сообщение |
Provizor
Ветеран

|
RE: Аудио, Видео собственной системы / 01-03-2020 14:03
Але ж ми збираємо свої системи з найкращих (у своєму розумінні) компонентів і підходимо до цього процесу прискіпливо. Логічно було би з такою ж приспікливостю і підходити до записуючих дівайсів, якщо пріорітетом є викладання роліків своєї системи на загал. Ми ж вже з'ясували, що Таскам набагато вірніше викладає характер звуку системи, а смартфони спотворюють звук і в результаті ти отримуєш чергову порцію критики. Яку ти чекаєш конструктивну критику і чи може вона бути конструктивною, якщо звук системи спотворений. Критикують те що чують на твоїх записах. А вони, м'яко кажучи неідеальні (хоча ти можеш вважати інакше) І що значить вираз: як для 4-го айфону мій останній запис вийшов дійсно гарним. Це значить, що слухаючий має знати всі трабли при записі 4-м айфоном і фільтрувати їж? Ти дійсно вважаєш, що так хтось буде робити?. Просто ІМХО цими записами ти сам принижуєш якість звуку своєї системи і наражаєш себе на непотрібну критику. Я це розумію, тому що слухав твою систему вживу і на роліках. А форумчани з інших міст ні. Питання риторичне: Навіщо це тобі?
(29-02-2020 14:44)oleg2566 писал(а): Тимчасово в попередньому моєму записі в якості міжблоку стояв кабель від Юри з Тернополю YP, зараз вернувся "G.S." від Вадімича. Ось і слухаємо різницю на телефоні MEIZU
Юра, вибач, сам не очікував
Попередній запис для лінивців - https://www.youtube.com/watch?v=_GWw1SVhgHI
Останній на G.S. - https://www.youtube.com/watch?v=XP_geekCh6M
Ось приклад. Я послухав ці 2 роліки Олега. І ти якщо не послухав, то послухай. Які висновки ти можеш зробити і від чого ти будеш відштовхуватись в своїх висновках?
Думаю Олег цими роліками хотів показати як краще його система грає з кабелями від Вадімича ніж з кабелями від Юри. Чи досяг він своєї мети? Чи вдалося йому показати, що кабелі Вадімича в його системі кращі? А може він просто і безвідповідально виклавши ці роліки принизив якість своєї системи? І дехто пише, що система ніяка. Бо судять же по роліках, без всяких нюансів запису через телефон MEIZU, або 4-й айфон. Навіть якщо з точки зору Олега запис як для MEIZU дуже гарний. Я впевнений, що його система звучить набагато якісніше, а ролик все спотворив. Ось він і наразив на критику, не тільки свою систему а й кабелі двох Майстрів.
(Отредактировал 01-03-2020 в 14:31 Provizor.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Аудио, Видео собственной системы - Provizor - 01-03-2020 14:03
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|

|