Акустика на Dayton Audio
Автор Сообщение
The Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Тернопіль
Сообщений: 2 055
Репутация: 1122
RE: Акустика на Dayton Audio / 06-05-2020 08:28
Вчора був у Юри в гостях на попередньому тестовому прослуховуванні акустики. Відмітив одразу гарно зібрані коробки із якісним покриттям. Завжди подобалась акустика в білому кольорі...
Тепер до звуку... Звучання відкрите, немає обмежень по жанрах, здивував нижній поріг НЧ при відносно невеликих ящиках, також відмітив швидкість і динамічність. Хоч і дифузор алюмінієвий, але призвуку металу не відчувається. Тестували з бюджетним ресівером, перед топовим вінтажним усем Онкіо та Юриним Cybernet CA-200, який вартий окремої уваги. З двома першими апаратами вокал тікав на задній план, висуваючи усі інструменти вперед. В такому варіанті звучала виграшно акустична музика, але хотілось інших акцентів. Усе виправив Cybernet - сцена стала ширшою, вокал став на місце, контроль акустики відчутно змінився, чітко відчувалась розстановка інструментів та позиція артиста.
Мінуси - їх всього, на мою думку, один. Юра, при даному налаштуванні фільтра, зробив акцент на ВЧ і через це шовковий твіттер заграв різко. Взагало відчувається благородність його звучання, але в певні моменти різкість їх пробиває і дає по вухах. Цей ефект трішки пом'якшився із Cybernet, але не пішов. На даний момент Юра працює над цим і наступного разу представить пару із збалансованими ВЧ.
Підрезюмую - акустика задовільнить більшість користувачів і здивує масштабом підлогової акустики у розмірі полочників. Не має обмежень по жанрах і прикрасить будь-який інтер'єр.
Думаю, що трішки пізніше Юра виставить фото готового виробу та прокоментує!
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: t.800 , Iowa90 , doom , глухой


Сообщения в этой теме
RE: Акустика на Dayton Audio - The - 06-05-2020 08:28

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS