(20-07-2020 00:52)Тибетский Ламер писал(а): Тоді, мабуть, з головою. Бо так само користуюсь GPS для тренувань і для фото. Використовую NFC (на новій моделі). Проблем не було і нема. І у динаміка адекватна гучність. Xiaomi звичайний телефон. Не гірший і не кращий ніж інші. А їхній лаунчер MIUI вважається одним з найкращих.
Купуєш з Китаю, щоб зекономити, а потім прошиваєш в регіональну прошивку? Ну то такий і результат. На глобальні версії нарікань мало.
P.S. хамлю я трохи по іншому, якщо мене зпровокують.
Чоловіче! Думаю проблеми з головою в тебе! Тому що ти не рубаєш контексту розмови. Я щось говорив що у всіх телефонах Xiaomi проблеми з GPS? Я говорив, що проблема GPS в моєї моделі Realme XT.
Ось щоб тобі, перед самим же тобою показати твою неправоту продемонструю скріни РІЗНИХ людей з 4pda.
ПС. Був в мене Хіаомі редімі 5. так там після якось обнови прошивки Страва тупо перестала писати трек, хоча ГПС працював справно.
(20-07-2020 00:52)Тибетский Ламер писал(а): Купуєш з Китаю, щоб зекономити, а потім прошиваєш в регіональну прошивку? Ну то такий і результат. На глобальні версії нарікань мало.
Ще одне підтвердження що ти упереджений неадекват! Звідки ти взяв що я купую регіональні прошивки щоб зекономити? Купую офіційні глобалки в Україні в великих мережевих магазинів.
Чи тобі ще чеки показати?