Вибір схеми для транзисторного підсилювача А класу
Автор Сообщение
Yura456 Не на форуме
Участник
**

Вибір схеми для транзисторного підсилювача А класу / 18-11-2020 00:29
Шукаю допомоги з вибором схеми транзисторного підсилювача А класу. Зараз у мене AmpCampAmp (Nelson Pass), подобається, але мало потужності , +- як в JL Hood 1960-х (близько 6вт і однополярне живлення від ібж ноутбука). Акустика quadrall sm50 полочніки +-50вт 87дб. Музика електронна, буває також джаз або альтернативний рок.
Хотів би почути Вашу думку про звук або якщо можна порівняння підсилювачів будованих по схемах : Jean hiraga (Monsta 30W), Rod Elliot (project 3B, project10), Mark Levinson ML-2, Krell KSA-50 а також окремо з однополярним живленням Nelson Pass (PLH) и Rod Elliot (Death of Zen). Думаю мені достатньо буде 20-30вт потужності. Або пропонуйте свої протестовані варіанти. Лампу чи клас Б не пропонуйте)
Кажуть що схеми з двухполярним живленням звучать краще, але навіть нема в кого спитати так це чи ні. Також відкрите питанния про імпульсні блоки живлення в підсилювачах А класу.
Спілкувався з Alex Bokarev (з ldsound). Він хвалив схеми Рода Елліота, и їх нашумівшу схему на латерелах хітачі (але їх треба щей підібрати в пари, що є біг проблем...). Але він щось дивне написав цитую: "И чем сильнее вылизывается симметрия , применяются дифкаскады и источники тока, тем паскуднее становится звук. зато схема на четырех транзисторах , спаянная на куске макетки, дарит неожиданно волшебное звучание". Хз певно хвалив свою на латералах...
Спілкувався також з майстром з Києва Володимиром (можливо він теж є на форумі), він писав що схема Jean hiraga грає краще ніж JL Hood чи Nelson Pass хоч не уточняв про які конкретно іде мова...
Мені ж приглянулась схема Mark Levinson ML-2 тимбільш є магаз що торгує пнп/нпн парами (в тому числі tesla ,можу і вам достати якщо комусь треба).
Чекаю ваших пропозицій і відповідей)
(Отредактировал 18-11-2020 в 01:05 #1.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Вибір схеми для транзисторного підсилювача А класу - Yura456 - 18-11-2020 00:29

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS