Межблочник Atlas Hyper, Ecosse Maestro или другой...
Автор Сообщение
Andrey23 Не на форуме
Ветеран

RE: Межблочник Atlas Hyper, Ecosse Maestro или другой... / 02-12-2020 12:19
(02-12-2020 07:32)konrats писал(а):  З Маестро я тоді перейшов на авторське срібло без жалю, зараз на срібло від неотек (див. профіль). Якщо паяти, то важливо підібрати роз'єми, припій, якісно спаяти з максимальним контактом. Як економ варіант можна з монтажного срібла або з коаксіала 2001 (аналог передтопвого Екосс Міф).Ще непоганий плаский 3220, інші не чув. Важливо, що можете підібрати довжину для себе, краще від 0.75 м
(02-12-2020 10:59)konrats писал(а):  Дорогі - Neotech NER-OCC Gold UPOCC RCA, під 1002, бо товстий кабелюка, під 1220 - WBT 0110 Ag, бюджетні - TTAF-93400і і 93-серія, взагалі мало що тестив, нажаль. У Вайерволдах центральний пін переробляв на срібло.
Зрозуміло. Зараз пошукаю про них інформацію, ніколи з ними не стикався.
Як я зрозумів найкращий варіант це 1002 + вищезазначений конвектор під нього. Але там ціна на виході під $600+робота, що як на мене не раціонально під конкретні компоненти. Потрібно щось простіше.
(02-12-2020 07:32)konrats писал(а):  Маестро вже довго висить в продажу на олх, от Майстер інтересніший, але нащо, якщо можна срібло за трохи дорожче
Ліквідність заводських висока, якщо продавати процентів десь за 20-30 від ціни, так що....
На олх бачу 2 варіанти Маестро. В одному випадку ціни в р-ні 3к але один з НЕ рідними коннекторами (схожі на атлас), другий коротший з НЕ рідними гвинтиками і фото дуже низької якості (не уявляю що потрібно робити з кабелем щоб змінити гвинти, до того ж зірванними шліцами). Другий варіант 0.5м за 5300грн, коли новий в Англії з доставкою в Україну 0.8м коштує 4500... Не дивно що вони на олх давно висять.
Ліквідність...ну я в основну систему в свій час перебрав кабелі і за 60-70% продавав швидко і легко (звичайно купуючи в Європі, так як у нас націнка 100-200% це наєаль звичне явище).
(02-12-2020 07:32)konrats писал(а):  І, повторюсь, дуже залежить від зборки кабеля, не факт, що профі за гроші спаяють вам правильно.
Думаю, це актуально і для саморобного кабеля. Руки ростуть з правильного місця, але сам робити точно не буду, нема досвіду і інструменту, не знаю тонкощів, а купувати і вчитися...кабель може вийти золотим)) Тож потрібно шукати майстра.
(02-12-2020 11:10)MetalMan писал(а):  Берите Ecosse Maestro. В этом его плюс, что он нейтральный, это главный плюс любого кабеля. Я долго с ним жил имея систему намного выше классом, чем ваша.
Дешёвое серебро, это эквалайзер, звук будет иметь горбы, а это есть зло в звуке.
Спасибо. Маэстро пока вариант №1.
Конечно все относительно, имею ввиду цены, но были в собственности (взял по отзывам в слепую) и на длительном прослушивании совсем не дешёвые посеребренные/медь+серебро silent wire 8/12/16, которые в итоге оставили не самые приятные воспоминания. Но вот чистое серебро не слушал, не знаком.

Интересно, а кто-то может что-то сказать о Ecosse The Symphony? Как я понял конструктив Маэстро, но из серебра, т.е. должна быть выше скорость, лучшая очерченость и разделение...в теории.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Межблочник Atlas Hyper, Ecosse Maestro или другой... - Andrey23 - 02-12-2020 12:19

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS