Межблочник Atlas Hyper, Ecosse Maestro или другой...
|
Автор |
Сообщение |
Andrey23
Ветеран

|
RE: Межблочник Atlas Hyper, Ecosse Maestro или другой... / 02-12-2020 14:46
(02-12-2020 14:15)Euromaster писал(а): Якщо мова про міжблок... Я колись перетаскав тих кабелів з бухт дофіга, і все закінчилось покупкою заводського. А все то з бухт віддав на шару. Єдиний який залишився саморобний, то на моножилі з родієвськими коннекторами (бо багато заводських з цінниками до штуки в б/у варіанті його не могли переграти), але він скоріше на пам'ять. Черкани в ПМ, дам контакт майстра, який вишле на прослушку. Але всерівно без порівняння з іншими кандидатами, то все дуже відносно. Ні, "з бухти" це про бюджетні акустичні. Міжблочних саморобних не мав. Вище радили звернути на них увагу. Почитаю, поцікавлюся, але не маючи досвіду по: вибору кабеля, поєднання з коннекторами, припою, майстра ітп., залишу цей варіант на крайній випадок. Розумію що теоретично такий кабель може бути кращим за менші гроші ніж заводський, але який відсоток що я вгадаю без досвіду з компонентами...
Зараз у мене основні кандидати, це:
- ecosse the maestro 0.8m (мідний, нейтральний, +/- як раз по рівню під систему зараз, або після першого апгрейду);
- ecosse the symphony 0.5m (посрібнений, в теорії як раз під цифрові компоненти; в теорії більш швидкий, з кращим розрішенням і розділенням інструментів, що плюс; +20% по вартості від маестро);
- ecosse the master (явно "на виріст", по ціні в р-ні £300 за 0.5m, ще почитаю якщо знайду інформацію).
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Межблочник Atlas Hyper, Ecosse Maestro или другой... - Andrey23 - 02-12-2020 14:46
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|