Рейтинг темы:
- Голосов: 3 - Средняя оценка: 2.33
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Винницкое братство
|
Автор |
Сообщение |
Kir9790
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 13-04-2021 21:58
(13-04-2021 21:33)The писал(а): Радий, що Ви нарешті визнали відсутність досвіду. Частину свого досвіду я описав парою постів раніше, досвідом апгрейду топових АС я ніколи не хвалився, тому ви знову щось плутаєте, Тарасе.
Цитата:Саме так, бачив та апгрейдив (міняв деталі на більш високоякісні). І де вони?
Дивуюсь вашому таланту не відповідати на прості питання. Де ж досвід-то... де "топові" АС? Тільки екстрансоріка (не чувши ні моїх АС до апгрейду, ні після - робити якісь висновки про "мокрі місця").
Цитата:Для прикладу, сьогодні збирав акустику, яка на достатньо простих комплектуючих не залишить мокрого з місця з стовпчиків по типу Цензорів.
Десь я вже таке чув... А, пригадав - в вашій темі про білу АС з двома ширіками. Воно теж повинно було не "залишити мокрого місця".
В мене була надія купити їх собі в кабінет - але нажаль результат виявився сумний.
Тому: з одного боку ваші натяки про величезний досвід, а з іншого - ваші АС, які не викликають бажання купити їх за ціну, навіть, двох мережевих конекторів.
Показані на фото - теж з їх числа? Деталі копійчані, але корпус блищить )
Вибачте за прямоту
(Отредактировал 13-04-2021 в 22:11 Kir9790.)
I don't care about their different thoughts... Different thoughts are good for me...
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Винницкое братство - Kir9790 - 13-04-2021 21:58
|
Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)
|
|