Помогите с выбором сабвуфера
Автор Сообщение
freesound Не на форуме
Ветеран

RE: Помогите с выбором сабвуфера / 19-09-2021 04:13
(19-09-2021 02:50)Тибетский Ламер писал(а):  Вибачте, у вас явні проблеми з розумінням прочитаного... Ну і звичайно, для вас дивина...
Без сподівання на розуміння.
Ви насправді дивна людина...
Чи може ви житель якогось альтернативного виміру, з альтернативною фізикою? Huh
(19-09-2021 02:56)VNV73 писал(а):  В самой трубе фазоинвертора, воздух движется в обе стороны с равноодинаковой силой потока. То есть, если поместить внутрь трубы кусочек бумажки, то он будет "висеть" на месте, колеблясь с частотой настройки ФИ. И как такового выраженного направления воздушного потока не будет.
Но стоит воздуху оторваться от выходного отверстия трубы и ситуация в корне меняется. Причины я объяснил выше.

То есть, звуковая волна реально выглядит не так, как классический синус, а как череда ударных волн. Источник, где об этом можно почитать, я указал.

И собственно, само звуковое давление(то есть звук), создают области повышенного давления звуковой волны.
(19-09-2021 02:58)Тибетский Ламер писал(а):  Сірий текст ви не помітили. Хоч це й не дивно.
...спробуйте замість маси повітря в трубі фазоінвертора уявити дифузор пасивного випромінювача. Бо в іншому випадку, боюся, спосіб відтворення басу в JAMO 707i, або в Chario Ursa Major здасться вам чимось на кшталт вибриків шаманів вуду.

Либонь знову сірий текст не прочитаєте, та не зрозумієте жарту..
Таке враження, що я опинився серед викладачів, які сперечаються, хто більше завалить студентів з призом за кожного у вигляді шоколаду
Happy0065
Але найцікавіше те, що я нічого не питав, езотерикою від "розумників" не цікавлюся, кухонні розмови про сутності в музиці пройшов ще десь у віці "ближче до дитинства", мотиви до бажання викладати переріс
Так що мушу вас розчарувати, під студента я не підходжу і не бачити вам шоколаду
Tongue0011
Найти все сообщения

Выразили согласие: Константин В

Сообщения в этой теме
RE: Помогите с выбором сабвуфера - freesound - 19-09-2021 04:13
ЧЁТЕНАДО? - professo - 15-11-2021, 04:46

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS