Прошлое против современного.
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Прошлое против современного. / 25-10-2021 23:15
freesound, ми модемо перекидатися з вами цитатами, наприклад можу заперечити вам ще однією відомою цитатою -"Быть можно дельным человеком И думать о красе ногтей". І ще, історія про межі волі належить не Бакуніну, вона трохи давніша... але не важливо.
Я трохи про інше, про лицемірство. Мене ніяк не стосується те чи хочете ви митися чи ні... але раптом з якоїсь причини ми разом потрапляємо до однієї локації, і... я, чомусь, біль ніж впевнений, що коли ви потрапляєте кудись поряд з бомжем, то гидливо зморщуєте носика від його амбре... от тільки різниця між ним і немитим байкером в наявності байка у другого. А небажання митися і бажання відстоювати власний спосіб життя - на це у них однакова свобода. Тільки в мене чомусь немає свободи не нюхати їх сморід...
А рівність... а до чого тут рівність, коли мову почали про свободу?
Ще про "свободу" - а чому байкери (умовно) свою свободу і свій протест намагаються демонструвати суспільству? Є купа вільного від людства місця на землі... Їдь собі в глухий кут, та й будь вільний від всіх.. ба ні! Хочеться, все ж користуватися благами цивілізації й суспільства. А ще хочеться демонструвати зневагу до суспільства цьому ж суспільству... а як не буде глядачів цих демонстрацій? От така ця вибіркова "свобода" усіх соціальних протестантів. Хочу жити в суспільстві, але вільним від суспільства... Дзуськи - так не буває. То хто більший пристосуванець?
Доречі, ще один афоризм - не треба плутати ввічливість зі слабкістю.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 19 Гость(ей)
|
|