Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 10-05-2022 15:43
лысый, розумієте щоб назвати чиїсь висновки брєдом потрібно мати ну хоч якісь контраргументи з власного досвіду.
Тут семантика в чому, навіть якщо гіпотетично ну от припустимо, форумчанин "А" каже нісенітницю, то ви останній на цьому форумі хто може про це судити.
Це я захищаю не когось а залишки логіки.
В плані щоб писати хоч щось критичне по темі топіку, а саме "сумісність компонентів" то потрібно було інсталювати своїми руками багато різних компонентів. Якщо такого досвіду немає то тільки задавати запитання та слухати того, в кого такий досвід є.
А взагалі, ми тут обговорюємо красиві і дорогі пасочки. Це наше хоббі, наше захоплення, якщо хочете то такі собі іграшки. Ніхто не шукає тут фізику, нам так подобається. Можете писати підручники, вирощувати рослини, обговорювати зорі, що завгодно на будь-якому іншому тематичному форумі, вільний вибір.
ЗІ.: наприклад, я вважаю брєдняком гороскопи. Ну от повним трешем. Але я не ходжу по форумах де захоплені люди обговорюють гороскопи з просвітницькою місією донести людям "істину". Хай собі граються, аби не гарматами.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - serapion1984 - 10-05-2022 15:43
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|