Попытка собрать систему
Автор Сообщение
Morlock Не на форуме
Ветеран

RE: Попытка собрать систему / 27-05-2022 19:03
(27-05-2022 17:38)ddi1 писал(а):  Я для себе вирішив витратити на дві системи 500$ і заспокоїтись не шукаючи ідеала, а буває комусь важко зупинитись
Тут можу сам собі заперечити, але в нюансах. Ви вірно відмітили щодо естетики.
Іноді людина збирає компоненти щоб було. Ну грає, якось, ну і добре. А потім він натрапляє на один сетап, на другий, на третій, іноді навіть слухає як звучить... і починає замислюватися над тим, що там звучить краще, ніж у його збірці.
Якщо немає усвідомлення чому воно звучить краще, тоді дорога до комфорту дуже довга та терниста.
Знову ж таки: зовнішній вигляд. Яка користь для ока та душі (якщо вона звісно єGrin), коли техніка в домі виглядає як страхіття, хоча і добре звучить?
Завжди, у психічно здорової людини, є прагнення до красивого та привабливого зовні, одночасно щоб якісно відтворювало матеріал.

P.S. Я прибічник DIY. Маю і хист, і здібності, і гроші на якісні компоненти, але не маю мотивації та дуже-дуже ледача скотиняка став. Ото в мене всі усилки настільки довгострої, що аж жахає самого себе.
Для себе вибрав максимальний ParaFinn. І вже хотів заказувати плати на заводі, але почалась війна...
(Отредактировал 27-05-2022 в 19:13 Morlock.)

З кожним роком, бажання оточити себе найкращим, стає все більше, не зважаючи на ціну питання.
Фанатичність і релігійність - наслідок деградації.
Найти все сообщения

Выразили согласие: t.800 , Irafas

Сообщения в этой теме
RE: Попытка собрать систему - Morlock - 27-05-2022 19:03

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS