Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 30-05-2022 17:03
(30-05-2022 11:09)serapion1984 писал(а): Vasiles, джерела звуку, м'яко кажучи, не фішка Макінтош.
Також можна звернути увагу на PS Audio -Може і так. Нових цапів від Мака не мав. Друге покоління СД плеера Мака і близько не дотягнуло до Адком, який був на 10 р молодшим 
- А до PS, я маю недовіру. Яка склалася, після того, як я послухав дорожезну систему, збудовану виключно на всьому PS. Звук мене явно не вразив. Хоча, питання хто ту систему комплектував і що там було уже не згадаю , то було 3р тому.
Але, як я завжди кажу, неможливо оцінити компонент, як тільки послухати у себе і самому вирішити подобається/не подобається.
Є дуже багато сектантів  як і Мака, так і Найм і інших брендів, але це напевно нормально. Ми ж не закохужмося в одну жінку на землі, кожен знаходить свою
З.і. Я чомусь весь час думав, що Марк Левінсон, крута фірма. Але коли познайомився ближче, після того як мій колега купив сет, будучи такої думки як я. І якеж було моє і ще двох друзів розчарування, що то не мій і не їхній звук. І тепер той колега, пробує то все продати. А були в нього Маки, на той час. З маками і залишиться
(Отредактировал 30-05-2022 в 17:13 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 30-05-2022 17:03
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|