| 

| 

Совместимость компонентов

| 

| Автор | 
			Сообщение | 

Vasiles 

Ветеран 

| 

RE: Совместимость компонентов  / 31-05-2022 19:25

(31-05-2022 17:19)hennady писал(а):  понимание "правильного" звука? - это по ходу не лечится З таким висловом можу погодитися, насправді "правильного" звуку, просто не існує     У кожного з нас і є "правильний" звук  
Тут проблема в іншому, настільки нам бодобається і нас задовольняє цей "правильний" звук що сьогодні   

Цікаву думку висловив Олег, що вдома звук найкращий. Думаю, просто проходить адаптація мозку і він найбільше отримує задоволення, від того до чого привик. Але крім цього, є таке поняття, як незадоволення якимось спектром у звуці . І ось тоді, вже треба щось міняти, щось підганяти. На якийсь час це допомагає. Але якщо проблема не ліквідована повністю, то невдоволення повернеться. І буде повертатися, до тих пір, поки  все не  буде  
 виправлено до рівня який уже влаштовує на досить довгий період  

(31-05-2022 11:07)artshop писал(а):  Соглашусь, но есть нюанс! 
 -иметь учителя, и уметь учится!  
 - Очень многие, не понимая того, что им говорят..., считают глупыми НЕ-себя! 
 -деньги на ветер постоянно.... Андрій, не треба свій особистий досвід приміряти на всіх. У кожного він свій, досвід    Мы всі унікальні індивіди.  І не завжди, те що добре комусь, підійде мені. 
Вчителя у великому розумінні цього слова, просто не існує. Хоча вчитель, який дасть напрямок у розвитку, такий потрібен. Ось тому ми тут тусуємо. 
Думаю що тільки закостенілі дурні будуть заперечувати те, що без якісних кабелів, елнктрики, система не буде грати. А ось підбір, може зробити власник системи,  по принципу моє/не моє. Так що загальноприйнятих рецептів не існую. Стратегія, так. Але тактичні кроки у всіх різні    Так як рвзні компоненти, різне сприйняття світу, так і різне сприйняття музики   

(Отредактировал 31-05-2022 в 20:08 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні ! 

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.

|  

| 

| 

| 

Выразили согласие: |  |   
		 |   

| Сообщения в этой теме | 

RE: Совместимость компонентов -  Vasiles - 31-05-2022 19:25 
 | 

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

| 

|