Выбор DVD CD проигрывателя
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Выбор DVD CD проигрывателя / 01-06-2022 15:23
(31-05-2022 17:45)rotla писал(а): Как писать DVDA я в курсе, в тумбочке пол полки таких ![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif)
Но Вы писали про САКД. rotla, на хоботі і, здається, на рутрекері є прошивки для ряду піонерів, серед них 600/610AV. А також інструкція, як записати SACD.ISO на DVD-R. В мене був DV600AV, перепрошитий, і я кілька разів бавився тим.
(31-05-2022 18:45)Remus-520i писал(а): Спасибо за предложение, но наверное пока остановлюсь на Pioneer DV-868AVI
Remus-520i у вас велика колекція CD, що ви так наполегливо хочете витратити гроші на DVD програвач?
Я свій Pioneer DV600AV подарував. А компакт-диски просто збирають пилюку, бо при наявності цапа та мережевого програвача я їх перестав слухати.
Може варто розглянути придбання цапу і файлового транспорту? Чи є, наприклад, у Teac та у Onkio не занадто дорогі CD програвачі з функцією мережевого плеєра. Матимете змогу слухати і компакт-диски і файли
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|