Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 05-06-2022 13:08
Vasiles, явно перегинаєте.
Одна справа Ваш власний досвід, смаки, задоволення від системи. Ніхто не проти, навіть лисий.
Але писати людям що вони не мають правильної уяви, не мають досвіду ну це занадто.
Я давно знаю на цьому форумі артшопа, злодія, бустадикта, серджео та інших. Повірте мені, Вам за ними потрібно конспектувати а не повчати їх).
У Вас є певні уривки успіху і всі за Вас раді але є нерозуміння деяких закономірностей базових:
- відношення до частини попереднього підсилювання. Говорить як про нерозуміння ролі преду так і досвід використання різних моделей.
- ЦАП рівня тік 505 не може бути еталоном від якого робиться висновок про звучання всіх систем в світі. Люди тут не з печери вилізли і чудово знають і чули рівень 505 тіку. Гарний апаратик, але що буде коли поставите джерело високого рівня? Всі косяки буде чутно одразу в системі. І які зробите висновки? Що потрібно повернутися до 505 тіку бо на ньому все було "ок"?
- стрім. Красиво побудували систему в плані мережі інтернет, роутер, свіч. Але багато хто тут цікавився навіщо так мудохатися? Ви самі кажете що відмовилися від попереднього підсилювача щоб тракт був коротший. А слухати файл з власного носія хіба це не коротший шлях чим з серверу онлайн провайдера стріму?
лисий, до вас питань немає, взагалі. Продовжуйте і не давайте нікому спуску!
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - serapion1984 - 05-06-2022 13:08
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|