Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 05-06-2022 16:24
(05-06-2022 13:08)serapion1984 писал(а): Vasiles, явно перегинаєте.
Одна справа Ваш власний досвід, смаки,
Так я не пишу в загальному. Мова йшла власне про стрим. І я кілька разів виклав свою власну думку, до якої я прийшов методом зрівнювання. І якщо людина починає говорити про кеш, про 10м проводу в студії, яка транслюж стрим, звичайно така людина не розуміє , що таке стрим. Як я маю це сказати ? В нього свій досвід, в мене свій. З моєї позиції він не розуміє, тому що не пробував зрівнювати. А якщо і пробував, то досвід виявився для нього невдалий. Хто цікавився, я пояснив, якщо не зрозуміли, при чому тут я ?
- за ким конспектувати ? За людиною, яка мені радить купити інтернет кабель фірми Кардас ? Смішно, чесслово.
- Про апаратик високого рівня ? Впевнений, що старший брат Тіака, Езотерик буде значно кращий. Але на сьгодні 505, мене повність влаштовує. І я вперше задумався, чи вартує його міняти, порівнявши ціни на на наступну сходинку.
"""А слухати файл з власного носія хіба це не коротший шлях чим з серверу онлайн провайдера стріму?"""" По метражем, може і коротший, але для мене значно менш якісніший. І пояснював чому. Комп, це складно і неякісно. ІМХО.
(05-06-2022 08:00)Cranium писал(а): Безусловно, эталонная, но только для меня. Так і я про це саме ! ! !
(Отредактировал 05-06-2022 в 16:25 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 05-06-2022 16:24
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|