Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 06-06-2022 22:16
(06-06-2022 20:56)ВА67 писал(а):  Утюг в помощь...
Ну і що це було ? Biggrin
З.І. -1 потренуйтесь правильно користуватися форумом. А то встидно за земляка дивлячись на Ваші кострюбаті пости.
З.І - 2 дивлюся, комусь таки мої кабелі стали в горлі Tongue0011

(06-06-2022 11:36)serapion1984 писал(а):  -Тік 505 слухали в різних обвязках користувачі.
-З приводу стріму

Стрім: добре, скажу так, хочите паритет, нехай буде.
Але я все рівно лишаюся Тідальщиком . Чому? Тому що мені так цікавіше і вигідніше в користуванні.
Вписав виконавця, знайшов. Можна вибрати поальбомно, можна підбірку його кращих речей, можна підбірку схожих виконавців. Мене це більше влаштовує.
- 505й : добре, я ніколи не казав, що це найкращий в світі ЦАП УлыбкаНа сьгодні він мене повність влаштовує, але думки є....
Тепер на рахунок обвязки і порівняння 2х апаратів на тій самій обвязці. Одно можу сказати, 505й значно чутливіший до доброї обвязки, особливо силової, так як його власний блок живлення, просто нікудишній. Чого не скажеш про той же Маранс 11.
І якщо у Вашому експерименті силова частина була не дуже, 505й просто не "розкрився" і Ви його не "зрозуміли"
В мене може бути моя власна думка і свій шлях ? Чи це карається осудом ?
Так що дійсно се-ля-ві.
З.І. можете розказати про силові обвязки експериментаторів?
(Отредактировал 06-06-2022 в 23:01 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 06-06-2022 22:16

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS