Совместимость компонентов
Автор Сообщение
serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 07-06-2022 19:34
(07-06-2022 17:34)alex23 писал(а):  А що стосується різних імітаторів попередника в різних ДАКах то там одна тільки назва.
Цікаве спостереження. В мене таке саме. Але я так собі думаю який би пред імітатор не був в ЦАПі але він там вже є. І узгодити його із зовнішнім окремим попередником вкрай важко.
Мушу погодитися ті ЦАПи\стрім плеєри з попередником на борту, які попадалися мені, справді, погано товаришують з зовнішніми попередниками. Щось ми "витягуємо" в такій схемі а щось втрачаємо. Знову ж таки на комутації, на подовженні тракту і так далі.
Виходить коли підключаєш середнього рівня плеер до мощніка напряму то "живинка" як би повертається, жирок приходить. І навіть трішки можна втратити в мікродинаміці, фокусній локалізації високих частот, яку давав нам зовнішній попередник проте загальний рівень насолоди від музики переконує користувача не включати попередник в ланцюг.

Висновок персонально мій власний для себе. Попередник потрібен гарний для гарного джерела звуку з чітко фіксованим нерегульованим виходом.
Якщо на борту балалайки вже є попередник, то використання зовнішнього буде компромісом.

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23 , artshop , ZLoDAY , The , Cranium , kakasik_2006 , alex0665

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - serapion1984 - 07-06-2022 19:34

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS