Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 17:37
(13-06-2022 09:21)yurchello1969 писал(а): --На мой взгляд, каждый здравомыслящий человек над этим задумывается. А правильно ли он идёт?
-- А то, как-то, один кабель все порешал, выглядит, по меньшей мере странно. Ну звичайно, я задумуюсь, а чимуб і ні 
Але реальність у кожного із нас різна. У мене абсолютно інші параметри струму. Звідси і інші результати. Про виділенку, ну звичайно думав. Але в мене це не так просто організувати. 10разів писав, вважаю, що мій перший метр силового, має найбільший вплив на всю мою систему в порівнянні зі всіма іншими , різного призначення, кабелями. Ну чого я собі його залишив? А вже наступні метри силового, в моїй системі, мають вплив але дуже не значний, в нюансах. Є у мене припущення, що кабелі які я пробував піля фільтра є недостатніми по своєму впливу, по причині недостатньої якості, так як це інша цінова категорія. Чудес у світі не буває, всеж ціна якби нам не хотілося, оприділяє в більшості якість кабелю. Булоб інакше, ніхто би не купляв силові по 3 , 5, 7, 10к.
І ще раз скажу, я особисто не вірю в звук системи на ритейлних кабелях в $500. От не вірю і все !
В за акустику розкажіть, цікаво почишати, може щось і всебе поміняю. В мене акустика стоїть в "золотому трикутнику" вздовж короткої стіни. Щось ще поміняти, фізично не просто, можливо і неможливо. На спеціальних прокладках з відносно не жорсткого матеріальну, мені так більше подобається.
(13-06-2022 15:54)petr.solo1223 писал(а): Если мы не о вкусовщине , то ничего лучше и надёжнее чистой медной моножилы в тефлоне не придумали. І тому всі у світі найкращі кабелі , моножили ? Реальність, мені здається трошки інакша
(Отредактировал 13-06-2022 в 17:39 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 13-06-2022 17:37
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|