Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 18-06-2022 18:43
(17-06-2022 15:22)serapion1984 писал(а):  1 - це зухвально і нечемно навіть для людей з досвідом.
2 - то які слухали ЦАПи на FPGA або R2R в своїй системі?
По першому, "люди з досвідом" -це гучно сказано Wink А чому немає коментарів для тих, які з білим полем в описі системи, хочуть мене чогось "навчити" зі словами "та вам же гаварілі" або "почитайте, такий то пост" Це Вам не видається смішним і недоречним.
По другому. У мене до Вас зустрічне запитання. В описі Вашої системи, дуже недбало описана кабельна складова. Можна розшифрувати, що є що ? Так мені здається, але тільки здається по Ваших впевниних коментарях по ЦАПах, що не все там гараздУлыбка
З.І . І про "фінальне викінчення" і "щілину" я всеж думаю Ви перефантазували на фоні максимальних вікових стрибків тестостерону. Але все плинне і все так не буде Party0012

(18-06-2022 18:30)moeller писал(а):  Може я заблудився, десь цікава тема була , де ділася?
Так Ви вкажіть, що саме тут перестало бути цікавим, ми виправимо ситуаціюParty0012
(Отредактировал 18-06-2022 в 18:46 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 18-06-2022 18:43

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS