Совместимость компонентов
Автор Сообщение
vd-two Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 28-06-2022 11:30
(28-06-2022 00:39)Vasiles писал(а):  А тепер ще раз про всю відносність в удифілії. Існує поширена і закорініла думка, що, основна відмінність МБ від ДС – це емоційність. У мультибітів вона вища - драйв і динаміка. А Д-С зазвичай згладжений динамічний діапазон.

Я всеж маю своє бачення, хоча знову таки, все в цьому світі відносне. Ключова відмінність Д- С в тому,що її важко ізолювати від широкосмугової перешкоди в електро мережі , звідти і вся неемоційність, вереск і сибілянти. r2r набагато менш проникний і в непідготовленій мережі, і тому виграє.
Прикладом зовсім іншого звуку може бути, Д- С з ел.запезпеченням, яке дає іншу якість живлення. Тому я завжди по впливу "кабеля" на звук системи ставив силову секцію. Принаймні в мене це так.
Извиняюсь за оверквотинг, но вот все, что написано выше- не имеет никакого смысла. Звук абсолютно любого ЦАПа можно оценить с любым исправным сетевым кабелем, независимо от того, какой принцип преобразования используется в аппарате.
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop , doom

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - vd-two - 28-06-2022 11:30

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS