Выбор первого проигрывателя пластинок
|
Автор |
Сообщение |
moeller
Ветеран
|
RE: Выбор первого проигрывателя пластинок / 10-07-2022 13:01
ЛЮБИТЕЛЬ,ви знов за своє, в вас є якийсь досвід,чи ви тільки вмієте читати карактеристики,китайці вам гарно напишуть,навіть 200китайських ВАТ,а ви раді як дурачок. Я підкреслив не для великої гучності. Я особисто слухаю не голосно ,мені і 5 вт достатньо , старі часи коли хотілось якомога більше звуку ,щоб з вулиці в вікно заглядували пройшли Я особисто слухав такий підсилювач і не раз в одного старшого меломана,який до речі був в похожій ситуації як автор MrBigg, в нього не було достатньо коштів для придбання дорогих компонентів. Але звук він вибрав на 5 балів,в мене ще досі в пам’яті.Після цього я маю на увазі ,що і не за величезні гроші можна відчути дійсно ХОРОШЕ звучання.А ті всі навороти аудіофільські ,це для кошельків, і здебільшого розводів.Це моя думка, хтось має другу ,не заперечую,для цього і форум є. Значить в хорошій і не дорогій системі в вищезгаданого меломана підсилювач був маранц pm 200,акустика pioneer hpm500(купив випадково недорого,і ще давно),магнітофон Ревокс а 77 4 дороги і програвач ленко 75 з рідним тонармом , 2 головки мм з рідними шелами ленко.Звісно це далеко не по грошам автора, але починати можна , і все в нього попереду,головне ,що є ціль, і щоб пішло в нас все на краще .
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбор первого проигрывателя пластинок - moeller - 10-07-2022 13:01
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|