Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 12-07-2022 04:01
(11-07-2022 07:16)yurchello1969 писал(а): Правильно завуалировать мутными кабелями, скорее Пост, який набрав 6 голосів підтримки. Підтримки чого ? Невідомо, просто стадне почуття, сорі але на те виглядає 
Юра, не потрібно писати те , чого не знаєш.
Всі звукові у мене це топ, предтоп Acoustic Zen з надзвичайною прозорістью, правильним тональним балансом і здатністью нівелювати так звані "сибілянти"  . Хто знає, що це за фірма, ніколи таке не напише.
З.І. і всеж, я би попросив розшифровку Ваших кабелів. Бо тут так описують своє господарство "парочка класних і дорогих кабелів" "всяко разно-різних" або " три чумадани з 2 десятками кабелів для налаштування системи" або "надзвичайно оцінених в штатах" тільки не зрозуміло ким і відомих тільки у вузьких кругах філів
(11-07-2022 07:49)t.800 писал(а): Не перегибайте палку,
Можете не сомневаться,
...человек с богатейшим опытом в аудиостроении и в аудиофилии тоже. Олег, так я не перегинаю. Але я сумніваюсь в "досвіді" людей, які декларують своє розумінні і при тому не знають, що є методи нівелювання сибілянтів 
Або чіпляють до системи саб - пяте колесо до возу, де 4 колеса криві і хочуть вирівнятии їх 5м кривим колесом.
Десь так
(11-07-2022 08:06)hennady писал(а): компоненты где? в кроссовере? или если это кабель, откуда в нем эффекту деэссер взяться? 
просветите... Геннадій, графіки я малювати не берусь, а по іншому Ви не зрозумієте
(11-07-2022 09:25)vd-two писал(а): ваши замечания, дополнения, исправления.
Я уверен, что тут никто бы не захотел слушать вокал с сибилянтами, убитыми "практически в ноль" (хотя один чудак как видим есть) без комментариев.
С подачей сибилянтов часто бывает так, что аппараты, которые подают эти звуки красиво, не дают яркости, иногда даже необходимой агрессии например на тарелках. Ні та чогож, цікаво слухати Ваші коментарі  Просто Ви не правильно читаєте, або не хочете зрозуміти.
Мова йде про приведення "сибілянтів" до рівня що не "висверлюють мозок" після 2-3 годин прослуховування.
Я прихильник "наймівського звуку" тільки там де в них "мутність" в мене має бути "максимальна прозорість" , а з "музикальністью" наші погляди сходяться
(11-07-2022 11:24)serapion1984 писал(а):
Випадок трішки неординарний. Почніть з новодєльного підсилювача ямаха, не забуваючи підключати Теслою Я би порекомендував Вам поекспериментувати. За Ямаху не скажу, але знаю як Тесла вплинула по сибілянтах на мої нові модем з роутером. Я вже почав "будувати брудний/чистий берег" на основі старого модема . Вчасно підвалила Тесла 
З.І. 1) Моя думка 
Мультибітом треба перехворіти обов'язково. Послухати, пожити з ними, постраждати, придбати імунітет, продати, перехреститися – і лише потім купити собі нормальну дельтасігму. Інакше будуть вічні пошуки, витрати та поневіряння
З.І. 2) Але щоб зрозуміти переваги Д-С, її потрібно забезпечити надзвичайно чистою електрикою !
(Отредактировал 12-07-2022 в 04:36 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 12-07-2022 04:01
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|