Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 12-09-2022 23:15
(12-09-2022 23:01)zick писал(а): На тех скринах вейв-формы со срезанными пиками. Так може це стрім у форматі мр3 ? Хто ці графіки робив, з якого матеріалу ? Думаю ці графіки повна дурня, яка не відповідає дійсності
Тідал транслює і таку якість за меньші гроші.
Я щось таки чув і можу щось із чимось порівняти. І я не чую такого провалля, як тут описують. При порівнянні Спотіфай що тансюється у мр3 там дійсно відразу на слух все зрозуміло. До Тідал, у мене претензій по звуку немає, особливо до хайрез форматів, та і до 16/44 в принципі теж. Але обовязково порівняю Тідал з Кобуз, тоді тільки зможу про щось говорити .
(12-09-2022 11:44)duda писал(а): Желаете вопросов? Пожалуйста. 1. В Тідал немає всього, так же як і у колекціонерів СД дисків. Але в Тідал є всеж значно більше.
Є не так вже мало альбомів які представлені в 6_ти різних виданнях і форматах.
2. Ну звичайно, я вибирав власне такі самі видання що на пластмасі що зі стріму, інакше які це порівняння
3. Ні я не порівнював скачане зі стріму. Тому що в мене все "заточено" тільки на мережевий стрім. Якщо програвати файлы , потрібно дещо поміняти і доповнити , а мені це не потрібно
4. Порівняти закачки з різних джерел немає можливості, а порівнювати те що є на флеші немає змісту. Флешка програє у якості зі стрімом і то дуже відчутно.
Надіюсь на все відповів.
(Отредактировал 12-09-2022 в 23:33 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 12-09-2022 23:15
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|

|