Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 22-09-2022 03:48
(21-09-2022 13:38)duda писал(а):  1--СD это уже отживший себя формат, потому что 16/44? Или потому что, кусок пластика, а не стриминг?
2---Неделю назад у Вас не было улюблених гуртів.
1- Ні, чогож це16/44 відживший формат ? Він особисто для мене відживший, але тільки як інфа з СД диску. Навіщо мені купа запорошеного пластмасового злому, якщо я все це можу мати зі стріму. Писав , пластмаса для мене це вчорашній день. + в стрімі багато формату 24/96. А саме головне, це зручність, зручність в кориттуванні ніякі диски чи файли мене не цікавлять від слова - зовсім.
Не тільки я кажу що стрім по якості може рівнятися СД дисками, є ще досить просунуті форумчани які це підтверджують, але власне зі свого досвіду.
Але "досвід" який базується на стрімі де Модем і Роутер в одній коробці і на імпульсному живленні, то які висновки можна мати ?
Ось як у мене живиться Роутер Netgear: аудіофільський блок живлення iFi - iPower Elite DC Audiophile>ритейл $330 силовий до нього PS PRELUDE >ритейл 250> дальше головний фільтр на всю систему>PS Audio IPC-9000-Power Conditioner >ритейл 1.5к, фільтр підключений основним силовим VooDoo -Tesla> ритейл 3к и в розетку в стініPS >ритейлом 100.
Ось и запорука звуку не рахуючи вже решту складових.
2- Чому це не було, яж Вам дав 2х виконавців Улыбка. У мене є груп як мінімум 30-40, до яких я час від часу повертаюся. Є такі які послухав активно тиждень і більше вони мене не цікавлять. Підбір по жанрах самим Тідал, так мені дають найкращі речі в збірках. Якщо мене щось зацікавило, я слухаю альбомом.

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 22-09-2022 03:48

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS