Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 25-09-2022 07:40
Ото читаю дописи окремих людей і дивуюся. Як можна писати про те що ніколи не робив, не зрівнював, не слухав.
Я проводив порівняння звуку мережевого плеераТеас 505 і CD плеєра Marantz Sa-11S1
Що цікаво, що цей Маранс є предтопом і коштував 10р тому 4к. Рітейл Тіака 2к.
На сьогодні на вторинці ціни на оба апарати одниакові, але Маранс купляється на пару сотень дешевше. Ринок оприділяє ціну.
Так ось, я порівнював звук в 3 етапи, на однаковому матеріалі, СД диск відповідав віртуальному з Тідал. 1.Колись давно (десь є мій опис) коли стрім секція була на стоковому живленні і кабелях AudioQuest Cinamon.
Тоді різниця була на боці Маранс, про що і описав.
2. Потім було порівняння, коли рівень кабелів виріс і Nordost Heimdall уже змінив зву Тіака на краще, але в нюансах різниця всеж була на користь Маранс, не критична, але всеж була.
3. Останнє порівняння коли стрім секція була вже була завершена, з аудіофільським живлення і кабелями, контакти оброблені спец рідиною і 2 апарати грають однаково практично по всіх параметрах. Звичайно є різниця в тембральній подачі звуку , так як це 2 різні фірми і різні технології Маранс 2R2 Тіак AK4497.

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 25-09-2022 07:40

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS