А-покалипсис сегодня? ...или хвастаюсь усилителем класса D!
Автор Сообщение
Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: А-покалипсис сегодня? ...или хвастаюсь усилителем класса D! / 30-09-2022 13:35
лысый, оскільки я не маю технічної освіти, а маю гуманітарну - з теорією є деякі складнощі. Але вміння тримати в руках викрутку, паяльник, та ще деяка природня логіка мені підказують що не такий страшний чорт як його малюють.
Питання перше - коли модулі підсилення в окремих корпусах і в диференційному підключенні, яким чином різниця (несуттєва, бо ІБЖ купувались якісні) в їх частоті проникає в звуковий діапазон, з огляду на те що модулі самоосцилюючі, і мають свою власну несучу частоту?
Друге питання - а чим, власне відрізняється ІБЖ з двома виходами від потужного ІБЖ з одним виходом? У подвійного якимось чином нівельований ефект пампінгу?
Питання третє - чи не здається, що проблема, власне в об'єднаній землі, через що і відбувається проникнення різниці частот БЖ в звуковий діапазон, і диференційне_балансне_XLR підключення якщо не повністю, то в значній мірі вирішує цю проблему. Якщо вірити Бруно Путцейс, та його статті "Слово на літеру "G"

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: А-покалипсис сегодня? ...или хвастаюсь усилителем класса D! - Тибетский Ламер - 30-09-2022 13:35

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS