Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 10-11-2022 16:01
(10-11-2022 14:11)Boostaddict писал(а):  но кривизны за Водкой не замечал никогда. В этом, собственно, его и "ценность" он ровный и отлично работает как отправная точка в построении цифрового тракта.
Ось бачите, стільки різних і абсолютно протилежних вражень від одного і того самого кабелюги. Можливо це особливості систем. Хоча, з Водкою я "познайомився" ще плеером Teac NT-505 і це дійсно був ВАУ ефект, шкода що витримав я з цим "ВАУ" ефектом місяц, розуміючи що це не мій кабель. Ситуація докорінно змінилась з Nordost Heimdall 2. Водка встала на задній план і ніби, але ніби все було добре. Всю ілюзію "доброти" розвіяв новий плеер. Всі мінуси Водки, я як на мене, я знову почув у звуці. А це неприродно "задерті" верхи,
власне такі, які мені неподобаються, ну абсолютно. А также недостаток "прозорості" про те що він "зрізає" бас, про те що тембрально він мені не подобається.....
Тоді встав вибір, другий Heimdall, чи RAL , тим паче що оба вони "виплили" на вторинку. За срібний РАЛ, я тільки чув відгуки. ОСТ, я вже мав і знав на що він здатен. Тим більше що продавець РАЛа, виявився занудою і почав піднімати ціну. Спілкування з продавцем ОСТа, наштовхнуло мене на думку, всеж синергії. Власник Нордоста міняв його на Данію - Ansuz A2 це другий з низу кабел вартість 860 євреків (топові до 20к)))) і на моє питання чому продає, відповів що хоче досягти синергіх всіх кабелів у системі, власе виробника з Данії.
Так що моя думка і реальність моєї системи з Водкою ми ніяк не подружилисяWink
Можливо вона в когось і всане, але тільки не в мене. Зрештою цей кабель мені не подобається, а систему і звук я готую для себе Party0012

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 10-11-2022 16:01

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 20 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS