|
|
Складові якісного мережевого стріму
|
| Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 13-11-2022 18:51
(13-11-2022 17:29)Vasiles писал(а): Артур систему я будую для себе і по своїх можливостях. Звичайно є системи значно кращі і навіть кращі від значно кращих. Але все відносне, я просто ділюся що в мене вийшло. А вийшло те, що на сьогодні мене радує і повністЮ влаштовує...
..от на цьому можна було і зупинитись. Бо, зрештою, всі ми будуємо свої системи виходячи з власних уподобань, фінансових можливостей, ступеню розуміння і знань..
Але ваші заяви наскрізь просякнуті апломбом, і переконанням, що тільки на вас зійшло благословення богів хай-фаю. Ще недавно, ви вважали вершиною Teac NT505.... Ну якби я не знав що там всередині, і як він звучить до і після певного апгрейду - я б вам повірив... Тепер наступне откровення - Auralik...
Зрозумійте нарешті - переконливий результат, це результат, який ви можете повторити кожного разу, незалежно від обставин. У вашому випадку, скоріше вдалий збіг. Таке теж трапляється, і я радий вас з тим привітати. Але даючи поради "космічного масштабу і ..." ви забули врахувати, що в когось це може не спрацювати і викликати, як мінімум, нерозуміння - чому стільки галасу із нічого... Слухайте з задоволенням, діліться надбанням... але ж не стверджуєте, що це єдиний шлях досягнення мети. Бо з часом і досвідом можете дійти висновку, що він був хибним.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Тибетский Ламер - 13-11-2022 18:51
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|