Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео".
Автор Сообщение
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 22:11
У Макинтошей кстати тоже были ресиверы взрослые, впрочем как и в сравнении c топами других фирм стоили дорого и были также малодоступны на рубеже 2000-ых, вот такой агрегат 42килоAshamed0006 :

(28-11-2022 21:34)anastas94 писал(а):  Сотні тисяч людей у 21- ому сторіччі впевнені і мають " докази " що земля пласка. Ви просто зовсім не розумієте про що йде мова. Зробіть наукове дослідження. Купіть за свої кошти Denon AVC-A1XV і початок хай-фай над - арками - аудіолаб тощо. Потім поспілкуємось .
Та не треба мені той бюдж.мусор тулить, я переслухав за 15 років багато техніки, і чудово знаю що грає чудово, а що просто марна трата часу, якщо аудіолаби ще якось можна слухати якщо ні з чим не порівнювати, то бюджетний nad це взагалі рихле пластикове милоCry...

(Отредактировал 28-11-2022 в 23:46 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". - slavikk - 28-11-2022 22:11

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS