Законы шнурковщины.
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран

|
RE: Законы шнурковщины. / 13-12-2022 14:55
1) Слушна думка про муз центри проти компонентів. Наприклад якщо порівняти Naim Muso-2 з багатокомпонентною системою за ті самі гроші, де буде стрімер, прєдварь, усь, АС то однозначно я би обрав Naim Muso-2.
2) По темі попереднього підсилювача, там все сумно по бюджету. Тільки досить недешеві, принаймні, не кривдять звук. А так щоб збалансованіше за інтегральнік було то ще дорожче.
3) Стрімер і цап в одному корпусі. В 2022 році краще щоб були в одному. Бо мікросхеми настільки приголомшливі рішення дозволяють зробити. Ці всі вентильні матриці запрограмував і в тебе супер короткий шлях сигналу. При цьому ніякого узгодження транспорту з цапом. Бо це два прилади, два блока живлення, по любому, різні тактові частоти клоків.
4) лисий, то у вас є система, з компонентами і кабелями? Ви для мене стали ближчим до сприйняття. Особливо після заяви що хороші АС, то дорогі АС, а ви жадібні. А я завжди казав відвертість вирішує всі питання. Я от купив мак тому що там стрілочки на синій підсвітці стрибають красиво. І мені не соромно. Але я нікому не втіраю що я його купив через те що він краще за щось там.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|