(15-12-2022 06:55)Cranium писал(а): 1) Naim - не моё. Имел ввиду авторские компоненты, в частности ламповые...переслушал их много, сравнивая с "фирмой" и знаю, о чём говорю.
2) Так что я останусь при своём мнении...такая балалайка только для фонового прослушивания музыки на кухне, жаря пирожки.
3) Или вы готовы избавиться от своей кучи компонентов и слушать такое недоразумение?
4) И не вы ли восхищались ещё недавно Technova asr-601 за 100$ с его приемлемым звуком...но время бежит неумолимо.
1) Чудово, я не проти DIY, тільки їх не можна порівнювати з брендовими рішеннями з міркувань дуже індивідуального результату звуку і ціноутворення
2) Не знайшов обгрунтування чому саме балалайка. Все ще чекаю набор компонентів за 2000 у.е. краще за балалайку.
3) Не розумію яке відношення має хоча б один з моїх основних компонентів: усь, цап, АС по вартості до Найм музо?
4) Technova asr-601 за 100$ видає прийнятний звук за 100$ а в чому проблема? В чому невідповідність до моїх дописів? Знову ж таки запропонуйте новий інтегральник з пультом за 100$ і поговоримо.