Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран
Откуда: Київ
Сообщений: 3 758
Репутация: 396
|
RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 14:50
(27-12-2022 08:01)Vasiles писал(а): В даному випадку, фантазії.
Василю, але ж ти сам критикуєш такий підхід.
(26-12-2022 23:03)ВА67 писал(а): Вам світч потрібний.
А в мене роутер від стрімера - менше метра, правда в іншій кімнаті. Підключений метровим кабелем, мені він для чого? Не краще ці кошти витратити на вищий класом цап, ніж ловити те, про що уяви нема.
Тому є форум де можна поділитися різними спостереженнями бо умови у всіх різні.
Наприклад, Максим (Бустадікт) теж тестував як впливає відстань роутера до стрімера і прийшов до висновку що близько, особливо в той самій кімнаті для звуку гірше. Я прийшов до цього висновку незалежно шляхом численних експериментів з пач кордами різної відстані і так далі.
З приводу свіч удіфільського грейду між роутером і стримером/ЦАПом. Приріст звуку який дає свіч більше ніж приріст звуку якщо кошти свіча витратити на дорожчий ЦАП. Але це працює не в усіх випадках. Наприклад, я маю умовно, ЦАП за 5000 у.е. Свіч за 600 у.е. ЦАП за 5600 у.е. не дасть вищого рівня, краще свіч. Інша ситуація. ЦАП за 600 у.е., свіч за 600 у.е. В цьому випадку резонно витратити 1200 у.е. на ЦАП і зачекати із свічем.
Це мій власний досвід. Просто ділюся. Не роблю голосних висновків, аксіом і заключень. Цілковито припускаю що така схема може дати непердачуваний результат в інших системах тому не є рецептом. Тільки но полем для експериментів.
Артшоп правий в чому. Ти можеш у себе шось там нагородити, набудувати і може бути гарно навіть. Але це не значить що це підійде як інструкція для всіх. Спробуй налаштувати і догодити іншому і збагнеш наскільки звужений в тебе досвід. В тому числі і мене це стосується.
З.І.: уйду трішки в оффтоп. Моє друге хоббі це домашній бариста. Заморачуюсь в цьому зараз міцніше за аудіо. Так ось коли, навчився вспінювати молоко під латте арт, думав зараз заведу блог і буду всіх вчити, бо всі нічого не розуміють, один я ось знайшов методику. Потім комерційні баристи запросили мене попрацювати на велетенській машині з довгим стімером, 4 отворами пару, іншими пітчерами. І я збагнув що вмів це робити тільки у себе вдома в певних умовах. Нічого страшного. Перевчився універсальним методикам. Але з тих пір нікого не повчаю більше)))
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 17 Гость(ей)
|
|