Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 29-12-2022 19:17
(29-12-2022 18:41)serg68 писал(а): почему-то считаются, в кругу любителей музыки, более менее приличными. Нескладухи какие-то Чому, все тут вкладається. Я знайшов те що мені подобається і по кишені.
Не всіж жонаті на англійській королеві
Цитата:отправить своё рацпредложение на dCS, LINN, HALCRO Моя раціоналка ніяким чином, не пов'язана з брендом мережевого плеєра.
Це основи від стіни, до входу в плеер, щоб зрівняти якость стріму і СД.
Невже я так туманно пояснюючи вже в 30_раз ?
(29-12-2022 18:41)эполитт писал(а): Растолкуйте почему именно метр! Это как-то меняет концептуально использование полтора или два метра! Ніякого відношення довжина , до того що я говорю відношення немає. Мало того, існує думка, що 2м патча, краща за 1м.
В моєму трактуванні "перший метрр" це те саме що "останній метр" до довжини відношення немає.
Неможливо мати супер-пупер "останній метр" патчу, а "перший м" супру, чи навіть "водку". Якість сигналу буде втрачено і найкрутіший м. плеер нічого не видасть із себе, а немає що видавати, так як він не отримав якісний сигал.
(29-12-2022 18:41)serg68 писал(а): топовых цапах левинсон тоже использовал импульсный
Сплошные дятлы, да Василий? Ні не дятли
Таке враження що Ви взагалі не розумієте, чи не читаєте, що я пишу. Основне щоб пальці віялом
Мова про якісне живлення Модема/Роутера. Ну не можливо отримати звук на стокових імпульсниках ! НЕ МО ЖЛИ ВО ! ! !
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 29-12-2022 19:17
|
Пользователи просматривают эту тему: 16 Гость(ей)
|
|