Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
duda
Ветеран

|
RE: Tidal vs Qobuz / 03-01-2023 19:19
(03-01-2023 18:01)Vasiles писал(а): 1. Так.
3. Так ! Пункт 1 та 3 виключають один одного.
Ви нещодавно писали, що змінили запобіжник для того, щоб був "magic". На мій погляд, магія не в запобіжниках, а в музикантах які робили запис. В роботі звукорежисера, також. Але точно не в запобіжниках.
(03-01-2023 18:01)Vasiles писал(а): 2. Хочете поговорити, про "вжкі" і
"надважкі" жанри ? Чи про "солодкі" ? Мова про те, що некоректно говорити про абстрактну "якість" компонентів не розкриваючи, що саме мається на увазі. І двічі некоректно говорити про абстрактну "якість" не враховуючи який саме музичний матеріал слухався та без пояснення, на що в цьому матеріалі звернути увагу.
(03-01-2023 18:01)Vasiles писал(а): Як можна обговорювати те, що у кожного абсолютно різне Вам якось це вдається. Не я скрізь заявляю: "ніхтоніпрощонемаєуяви".
(03-01-2023 18:01)bylujnik писал(а): Ок, ви маєте рацію - музика перед усім!! 
Які останні 10 альбомів ви придбали і на яких лейблах?
Ви слухаєте альбом з початку і до кінця чи скачете по трекам? Слухаю виключно альбомами. Я вже колись писав, що проти підбірок та плейлистів, за виключенням фонового прослуховування. У кожного музичного твору свій настрій, своя енергія, своя краса, тому виключно альбомами.
Вініл або компакти не купую. Ті видання які мене цікавлять я, на жаль, не в змозі придбати, тому слухаю завантажені файли. Можу написати, які 10 останніх альбомів я завантажив, чи які мене вразили, чи щось подібне.
(Отредактировал 03-01-2023 в 19:21 duda.)
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Tidal vs Qobuz - duda - 03-01-2023 19:19
|
Пользователи просматривают эту тему: 18 Гость(ей)
|

|