Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран

|
RE: Tidal vs Qobuz / 05-01-2023 17:47
(05-01-2023 16:26)Vasiles писал(а): Тобто я правильно тебе розумію ?
Якість звуку не міняється, незалежно яким шляхом і з чого "цифра зайшла" на кеш плеєра.
Ні, не правильно розумієш. Якість звуку, спектр звуку немають ЖОДНОГО відношення до передачи цифрової інформації.
Я сказав що на бітперфектність, тобто передачу файла без втрат впливає виключно справне обладнання або несправне.
Якість треку в цифровому вигляді не змінюється незалежно яким шляхом цифра потрапила на кеш плєра.
Якість звуку на виході з АС буде мінятися в залежності від того яким шляхом реалізовано цифровий тракт
(05-01-2023 16:26)Vasiles писал(а): Жодні "плюшки" на шляху "цифри" не можуть покращити звук ?
Так ?
Ні?
Можуть покращити звук плюшки на шляху цифри. І досить суттєво можуть. Цифра більш вразлива ніж аналог.
P.S.: Василю, пропоную зробити цікавий експеримент. Підключи до вільних штекерів свого роутеру самі прості пач корди та залиш їх просто "висіти" в повітрі. Не факт що буде результат. Залежить від гальванічної міцності роутера. Але іноді цей експеримент дає відповіді на деякі запитання.
Те саме біль показово працює якщо навішати кабелів на секцію підсилювача
P.S2: на захист Василя хочу відмітити що у його випадку, а саме використання коаксіального модему, використання так званого "першого метру" може мати певний відчутний сенс. Якщо цей "перший метр" завдяки конструкції провідників, ізоляції може бути фільтром високочастотних наводок то ефект на звук на виході АС може мати місце.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|