Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: Tidal vs Qobuz / 10-01-2023 12:22
(10-01-2023 02:51)Vasiles писал(а): Ну і шо, шо ? Я знав що так буде і без експерименту.
Але заміна одного патча ритейлом $150 на інший ритейлом $750, зміни, що хібань глухий не почує.
Ще раз повторюю: Мережевий плеєр грає з різною якістью звуку в залежності через які складові в нього закачаний кеш ! ! ! Василю, самопереконання - то дуже велика сила. Віра - наше все! 
Єдине, в чому я можу бути впевнений - що ви експериментували похапцем, а скоріше не експериментували зовсім. Та то таке...
Цитата:У вас не так ? Тоді ще у вас "поле" не оране Ні, в мене як і у всіх нормальних людей, патч впливає ( і Сергій serapion1984 тому свідок), але впливає не як магічний фільтр-відновлювач, який невідомим чином покращує до рівня джерельної води, аудіо-помиї, які вам заливають до стіни вашого житла, а далі магія робить свою справу.
Оскільки мені точно відомий факт, що будь-який стрім, чи з NAS, чи з DAS, чи з депозитів стрімінгових сервісів, програється не як потік, а кешується в плеєрі, то НІЯКОГО ЕЛЕКТРИЧНОГО ВПЛИВУ НА ЯКІСТЬ ФАЙЛА LAN КАБЕЛІ НЕ МАЮТЬ.
Але... вуха фіксують зміни при заміні LAN кабелів. Так от візьміть в руки дешевий
LAN кабель і свй Хеймдалл, та уважно подивіться на конектори, порівняйте їх....
Ще порівняйте, який тип кабеля використовується... а який у Водці? А ще почитайте, про розпіновку та про типи з'єднання екранів при збірці LAN кабелів.
І якщо ви не повний гуманітарній, то зрозумієте, що все це впливає виключно на аналогову частину стрімера.
Оскільки екрани (не сигнальні проводи) патчу з'єднані з корпусами і земляними шинами всіх пристроїв, то одномк Богу відомо, яка комбінація земляних петель виникне у вас в результаті, і В РЕЗУЛЬТАТІ ВПЛИНЕ НА ВИХІДНИЙ СИГНАЛ.
Що стосується "чарівних фільтрів" то їх два - протокол TCP/IP, який не дасть втратити ні краплини інформаціїї аж до кешу програмного плеера, а другий це гальванічна розв'язка LAN портів на кожному пристрої.
Далі сперечатися з вами у віртуальному просторі - контрпродуктивно. Я не маю змоги чути ваш звук, ви не маєте змоги чути мій. Я не маю змоги емпіричним шляхом продемонструвати вам залежність. Тому можете залишатись з вашими переконаннями - єкзальтовані сектанти теж мають право на існування в цьому світі.
P.S. Василю... будьласка, припиніть смітити в моєму профілі. На відміну від вас, я не потребую "позитивних взаємностей". Дякую за розуміння.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|