Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Tidal vs Qobuz / 11-01-2023 08:19
(10-01-2023 15:25)serapion1984 писал(а): Не можна ніяк вплинути на наступні явища:
1) Цифрова цілісність
2) Непередбачуваність живлення роутера, лінійне чи імпульсне
3) Спектр звукового файлу. У всіх однаковий, нічого нового в записі не зявляється і не забирається
На що і якими інструментами можна впливати:
1) Пач корди. Забрали спотворення, звісно чище звучить. Розвантажили клок, звісно ритм краще сприймається.
2) Обладнання роутери/свічі удіфільскі. Те саме що і пач корди.
3) Програмне забезпечення. Різні файлові плеєри або системи типу рун можуть суттєво модулювати звук використовуючи свої алгоритми розпаковки, доставки файла. Тут вже на поцінювача
Сергію Цікавий у нас з тобою діалог, як глухий зі сліпим 
1. Я ніколи не цікавився цілісність файлу, мені до лампочки, чи в ньому 20 одиниць і 19 ноликів, чи навпаки.
Я завжди оперував словом звук ! Він або є або його немає в певній якості.
2. останці мої дописи, не ділились яке має бути живлення, писав має бути аудіофільське . Моє ifi -імпульсне.
3. "Спектр" , на вході до хат, може і однаковий, але по різному засраний, в залежності від лінії. Ти що не чув, що якщо лінія "зашумлена" , то люди будуть "брудні" і "чисті" береги з ві-фі фільтрацією ?
""На що і якими інструментами можна впливати: ""
Так власне всі мої дописи про це ! ! ! Як досягнути максимально якісного звуку зі стріму І я його досягнув, тому на сьогодні в мене контент, тільки і виключно стрім.
Ніяких таємниць ти мені не відкрив.
Порозумілися, чи ні ?
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 11-01-2023 08:19
|
Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)
|

|