Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
rotla
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 13-01-2023 11:02
А "окрема" це що? Теж телефонний кабель, але iншiй?
Або ТВ-коаксiал? Чи можливо эзернет, вайфай, ваймакс, старлiнк, супутниковый чи оптика?
Що я бажаю? Довести що справа не в технологii а в якостi пiдключення до конкретного споживача, тобто до вас
Простий модем на 1200/none кбiт, як я вже описував, в мене працював с постiйними обривами, але у багатох знайомих теж саме працювало добре - на бiльш нових АТС, с бiльш новими кабелями и т.п (мова йде про 89-91 роки, у 92 в мене вже був 2400/mnp5, трохи швидше, обривiв трохи менш, проте теж були постiйно). Менi теж тодi треба було розповiдати, що модемна технологiя це херня? Але ця "херня" дозволяла 30 рокiв тому вже бути у мережi, iншого засобу не було (не будемо згадувати про "флоппи-нет", було i таке явище).
Вы описуете свiй окремий негативний випадок з ADSL/VDSL, але iснуе набагато бiльше випадкiв, коли це зовсiм не так i усе працювало i працюе бездоганно.
P.S. Це як в одного знайомого, полетiла коробка на его авто. Ну ii змiiнили по гарантii, але тепер он усiм розповiдае "какая гадость эта ваши, заливная рыба", про цю фiрму.
Я спочатку 4 роки, а потiм ще 3 проiздив на авто тiеi самой марки, приблизно по 30-35тис.км/рiк. На другiй взагалi нiчого, на першiй так - прикурювач довелося мiняти, згорiв.
Донька проiздила 8 рокiв на машині тiei ж фiрми, але типом на пару класiв нижче. Окрiм розхiдникiв нiчого не замiнювалося.
(Отредактировал 13-01-2023 в 11:07 rotla.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Tidal vs Qobuz - rotla - 13-01-2023 11:02
|
Пользователи просматривают эту тему: 15 Гость(ей)
|
|