Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 18:26
(14-01-2023 17:35)Vasiles писал(а): Артуре, друже мій про Ваше відношення до мене, мені відомо.
Чого тільки вартує дворазове видалення моєї позитивної оцінки зі свого рейтингу, це вже про щось говорить.
Правда?
Звичайно.
https://hi-fi-forum.net/forum/thread-198...pid4432059
Цитата:Нє Артуре, але я вас серйозно вкурвив і що цікаво вкурвив серйозно. Бо важається не дуже гарним тоном, коли ти пару плюсиків ставиш, а тобі шиш(це не має знасення, але вже про щось говорить ). BiggrinПравда ?
Після цієї вашої фрази, мені захотілося позбавитись від вашої оцінки, як від бруду. Даруйте, але я не дрочу на свою форумну репутацію, і не заглядаю в неї щоденно, щоб побачити, що мені там хто написав.
Також я досить часто, тобто майже завжди, не відповідаю "взаємністю" на позитивні оцінки... а пишу відгук, коли за щось вдячний людині.
Тепер скажіть, за що я вам маю бути вдячний? Власне як і ви мені. Тому вважаю за правильне, що звернувся до адміністратора, й попросив видалити ваш відгук.
Особисто ви, Василю, для мене нічого ні поганого ні доброго не зробили, тому й ставлюсь до вас абсолютно байдуже.
А те що я тицяю вас носом в ваш же апломб - це нормально, така манера спілкування на цьому форумі. Особливо з тими, що доволі часто і наполегливо несуть маячню, видаючи їх за істину в останній інстанції.
Сподіваюсь, я всі ваші сумніви та нерозуміння розвіяв? Чи у вас залишились ще якісь питання особистого характеру?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)
|
|