Дива...
Фаховість у хоум аудіо вимірюється виключно якістю, та кількістю файно налаштованих систем. Зокрема, це важливо у форматі форумного спілкування.
У деяких "фахівців", за відсутністю шлейфу перемог, виникає потреба нотувати на форумі відомі речі, занурюватись у глибинні питання, трактувати/тасувати різні чинники, відповідно якості базової освіти, досвіду, психо-профілю...
Жоден з них не має монографій, чи оприлюднених фахових досліджень.
----
Василю... Що до кабелів.
То є інструмент налаштування. І так, найліпший завжди той, що підвищує сінергію сумісності компонентів.
Шкода, але Ви за це не розумієтесь...
Як на мене..., то трохи розуміюсь!

Бо завжди маю в наявності велику кількість дуже гарних кабелів. Вивчих їх вплив глибоко у багатьох різноманітних системах, налаштунках. Ліпши є, але мені достатньо!
1. Кабелі живлення.
- АR. Power Standart, Power MAX 2, Power MAX 3, Power Sensual, Power Reference.
- KK. Model 14, Model 10
- Furutech. a3, FP-3ts20
- PAD. Dominus, Poseidon, Colossus, Venustas
- Harmonix. SM-350 у 3-х різновидах. SM-350 M2R Impruved. Hijiry наразі не маю, бо його дуже купляють...

Теж саме, меньш різноманітне, маю у акустичних, між блоках.
Від багатьох виробників відмовився, багато мені не по кишені...
----
Василю! Не ставайте посміховиськом у поважному пабліку! Ви нічього ще не чули, не вивчали, досвід замалий..
Тіки мантра від Вас..., ви нічого не розумієте у аудіо! Досить тіки колектори на Маках змінити, и все!
----
З повагою до небайдужих!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)