Помогите выбрать акустику!!!!!
Автор Сообщение
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Помогите выбрать акустику!!!!! / 03-02-2023 20:55
(03-02-2023 20:34)alex23 писал(а):  Фантазії та імпровізація. З багатьох висновків стає зрозумілим що взагалі не слухали нормальної акустики з так званими "лопухами".... Про якусь "болтанку"
взагалі не влучно. яка може бути "болтанка" в короткоході на тканевому підвісі при наявності цобеля в ЗЯ? Якась дивна агітація проти великих нч динівBiggrin
Та ніяких імпровізацій, я починав з вінтажу, і жаблі 43 недорогі були, діатони 77омі, магнати ріббони, технікси на тканому підвісі привозив, фішери, багато чого перетягав домой та слухав (рекомендували корали послухать, от їх жодного разу ніде не зустрічав)- майже у всіх лопухів була одна й та сама проблема з нч, а точніше аморфний мідбас з відсутністю чіткості у цьому диапазоні, це не означає що лопухів гарних не існує, вони є- але скільки коштують і в кого вони є- то інша історія, зараз взяв погратися німців з/я - хочу їх переробити поекспериментувати, корпуси товсті міцні сподобалися- може щось путне вийде

(Отредактировал 03-02-2023 в 21:56 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23

Сообщения в этой теме
RE: Помогите выбрать акустику!!!!! - slavikk - 03-02-2023 20:55

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS