(18-02-2023 23:23)satory писал(а): artshop
Для того , чтобы реализовать систему хорошего уровня, на первом месте должны быть : не акустика, усилители и т.д....А умение , опыт и знания, правильные критерии для оценки уровня звучания системы! ВЫ этим всем обладаете? Как вы ЛИЧНО оцениваете качество звучания системы? Это не подвох, а вполне серьезный и по теме вопрос...Надеюсь ответите ...и без бла..бла..бла
Питання слушне, цілком до теми.
1. Так маю. ...то за досвід, знання...
Початок, звісно, з музичного минулого, школа Лисенко у класі фортепіано. З 14 років мав особисту систему на КК. Вже 50 років постійно у хоум аудіо. Зібрав 10-ки особистих систем, налаштував сотні, слухав ще більше. То сприйняття саунду треную, вуха не втратив (не занурююсь, не боксую). Ще виготовив понад сотні АС. Різноманітних. "Фідес" мають лейбл.
Завжди мав системи, як вдома, так і на офісу. Постійно іх поліпшував.
Ви мабудь не обізнані, але перше, публічне, акустично оброблене окреме приміщення у Києві, було в моєму офісі "Фідес" ще у 1991 році. Звідтіля створилося багато фірм. Хік, то найперший.
2. Як я оцінюю?
Різноманітно! Один підхід до референсного рівня, другий, до побутового. Такі прості речі, як тональний баланс, різноманітна динаміка, якість басу, синергія девайсів, наявність слабкої ланки, важливість, чи ні, наявних недоліків... То я взмозі почути відразу.
Нема довіри, то запитайте власника гаражу Ролс-Ройсів!
Як я за 3 хвилини почув, що не міг таким чином ССВ налаштувати АС! А то було незнайоме приміщення, та референсна система!
Гадаю, Костя випробовував мої здібності...
---
То кажіть, що то бла-бла-бла!
Бо Ви, нажаль, здатні тіки закуканити багатого замовника, та парити йому DIY!
Бо то не є налаштування, а нескінченне вимагання грошей.
... хто на що вчився...
Хочу запитати! Скікі грошей вже освоїли?
А я, і не тіки я, Вам надамо пораду!!!!
... а може не Вам. Може замовнику, як він чита цей форум.
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)