Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение!
Автор Сообщение
moeller Не на форуме
Ветеран

RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! / 26-02-2023 19:53
Щось я почав сумніватися Артшоп в вашій професійностіEmbarrassedНе можливо цілий коктейль відомих брендів перечислити і сказати що краще набагато та ще й дешевшеBiggrinНу є ще у вас реабілітація , не вдалося вам послухати хороших Hpm, а з недоліками , які гуртом насипом колись возили з Європи . Буває . Я одного разу вже майже не купив штудер 807 , але почувши його був здивований що в ньому такого є , звук нічим не кращий чим в других , навіть гірший здався чим в пр 99 . З часом стало все зрозуміло , так що ви на трапились колись на таке саме з піонерами .
На рахунок ціни 55000 це дорого , але важко робити висновки , тому що ціни за акустику сильно подорожчали , в зв’язку з доставкою , особливо з Японії, а там як всім відомо були в колекційних станах системи і топових моделей .
З 100hpm я не знайомив , в мене була hpm 150 , давав досить давно за неї 1000$ , в ті часи коли дракон можна було за 1500купити . Залишились тільки хороші спогади , все мене влаштовувало.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! - moeller - 26-02-2023 19:53

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS