moeller
Ветеран

|
RE: Кабасс / 01-03-2023 06:17
(01-03-2023 02:24)djo писал(а): Ну так пару слів про студіо монітор та кабас потрібно сказать (розгорнути тему)!
Танг студіо під 1600-2к коштує та деякі моделі кабасів вінтажних теж така ціна десь.. Що було почуто?
До моне на днях приїхали куплять усь, а забрали мої кабаси 500ті
Думав продавать їх на новий рік, потім передумав, но все одно забрали хоч і продавать вже не хотів
Джо , якщо думаєте що кабаси положили зразу на лопатки студії монітори , то ні , танги виявилися дуже міцний горішок 
Акустику хотів придбати і підшуковував собі з кращих варіантів мій знайомий , в якості «експерта» запросив мене . Дві пари акустик були куплені в Англії , що цікаво в одного власника , і в дуже хорошому стані .Продавець займався продажем акустик і в більшості навіть під замовлення ,то на цьому як то кажуть «зуби з’їв «.
Що спершу кинулося а очі то тандберги , вони виглядали більш потужно і агресивніше  При прослуховуванні було доволі все не просто , але сам продавець вже моніторив ситуацію . Почав включати різні джерела звуку , міняв до трьох пар різних підсилювачів , потім пішло саме складне різні жанри , включаючи класику  , і вийшло приблизно так коли би давали в магазині пробувати на нюх різні духи чи одеколони , а в кінці вже здавалося що вони на один смак 
Одним словом акустики з своїм характером , з дуже якісним звучанням, кожна не хоче бути гіршою перед собою , що характерно випробуванням , і тому ціни в них були приблизно на одинаково у рівні , кабаси на 200у.о. були дорожчі .
P.S В кінцевому результаті знайомий розгубився , але ще не був готовий на даний момент щось придбати , як мені здалося перевагу віддав моніторам . Коли прийняв рішення , подзвонив до власника , то ні одної з цих пар вже не було  О такі то справи .
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Кабасс - moeller - 01-03-2023 06:17
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|