Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 26-03-2023 18:51
(26-03-2023 11:01)Naf Naf Pigs писал(а):  Будет разница?
Довший час "сидів" на Тідал, коли був Тіак. Але поміняв нв Кобуз, так як політика Аураліка така, що вони по якійсь причині не захотіли працювати з форматом в MQA.
- Ні, Ви не можете зберігати інформацію в цілому, формуєте собі плейлисти, але відтворення йде в онлайн із стрімінгового сервісу.
- Якщо Ви захочете відтворювати збережену інформацію через мережевий плеер, то вам все рівно знадобитися і роутер з його живленням і патчкорд певної якості. Звичайно є варіант у деяких мережевих плеєрах відтворювати з флешки чи твердого диску, але якість в такому випадку знижується і все рівно керувати плеером треба через роутер. Можна звичайно і блютуз, але зновуж таки - якість.
- Є у мене "підозра" що навіть скачаний файл через якісний тракт, потім відтворюється в кращій якості . Особливо це видно на відеофайлах.
З.І. весь мій контент на сьогодні, це інфа зі стріму, як аудіо так і відео. Набагато практичніше і простіше у використанні. Прийшов, включив і слухаєш/дивишся . Тому я так доклався, власне в організацію стріму.
Party0012

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 26-03-2023 18:51

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS