Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие?
Автор Сообщение
serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 29-03-2023 22:24
(29-03-2023 21:55)Vasiles писал(а):  Так, власне тому що їм бракує "аналітичності" Biggrin
Під аналітичним звуком кожен розуміє своє.
Для мене аналітичний звук це той що лунає з професійних студійних моніторів у підготовленому приміщенні, наприклад у студії звукозапису. Мені до вподоби. Я не віддчув втоми, я не помітив що складно слухати музику. Але хомо аудіфілікус не можна казати як саме там досягають такого звуку адже мова піде про еквалайзер та багато інших інструментів твіку. По великому рахунку, в студії пофіг які монітори, які кабелі, аби були фізично справні та видавали весь потрібний частотний діапазон. Налаштунки роблять всю справу.
Багато хто аналітичним звуком вдома називає ефект коротких обертонів та трішки задраних верхніх частот з притаманним акцентом звону металу.

По темі топіку? Чи є міжблочні кабелі до 100 у.е. гарні? Ні, немає. Особливо, якщо мова про нові брендові вироби, там все сумно. Краще вже затиснути в гільзу одесакабель або шукати б/у
Це питання вже піднімалося. Принцип наступний. Якщо у виробника є кабелі за 100, 200, 300, 400,...1000 доларів. Це означає що за 1000 доларів звучить так як вони уміють робити. Тобто умовно, гарно. За 100 доларів це буде урізана демоверсія яка змушена звучати набагато гірше, часом криво і косо щоб кабель за 1000 доларів звучав нормально виграшно на фоні.
(Отредактировал 29-03-2023 в 22:30 serapion1984.)

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , Cranium

Сообщения в этой теме
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? - serapion1984 - 29-03-2023 22:24

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 9 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS