|
|
Складові якісного мережевого стріму
|
| Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 01-04-2023 21:27
(01-04-2023 21:08)zick писал(а): , вы всё-таки уникальный кадр. Це що я так же як Ви унікальній, це факт. 
Мало того, тут всі такі 
Ваш інжинер має таке відноження до музики зі стріму, як я до космічних перельотів.
Я плачу за свій інет сотню кожен місяць, це $1,2к в рік.
Ви думаєте я не взмозі поміняти провайдера ? Я навіть міняю провайдера який постачає мені електрику, в моїй ерії їх кілька і я вибираю від поставщика "зеленої" енергії самої дорогої, до самої дешевої атомної.
Ви просто не слухаєте що я говорю і хочете мені довести "цифрами" те, що не відповідає дійсності у відношенню якісної музики зі стріму.
(01-04-2023 21:23)artshop писал(а): Вона твоя не розумiэ!!!!!! А що Андрію, немає з ким побалакати ?
Ви ж в цій темі нічого не в змозі не те що сказати, навіть подумати
(01-04-2023 19:40)serapion1984 писал(а): А мені стало цікаво яким чином можна перевірити, заміряти, протестувати "чистоту" сигналу провайдера? Все дуже просто, якщо людина каже ,що "стрім тільки, щоб знайти музику" потім купити СД диск - "чистота" сигналу бажає кращого 
Якщо людина продає СД плеєр, всі СД диски і купляє мережевий плеєр, при тому вкладає не малі гроші в оточення, значить сигнал "чистий".
Або як каже наш друг Сергій, просто треба включити логіку і все стане зрозуміло
(Отредактировал 01-04-2023 в 21:38 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 01-04-2023 21:27
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|