Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 04-04-2023 18:29
(04-04-2023 17:46)serapion1984 писал(а): Виходить люди там приречені не мати уяви про стрім? Мені про це важко щось сказати. Але повторюсь ще раз. Я чисто заради есперементу, пробував "брудний/чистий) берег начитавщись ВАУ відгукіа, результат був негативний. Тому як і нисав , я трохи "відстав" від реальності і тому тільки тепер зрозумів, як мені здається в чому причина, що люди на безмодемних мережах "вздовж і впоперек" використовують ві-фі "очистку" сигналу. Тут наш друг постійно закликає до "логіки". Так ось де логіка ? У мене з "модемом" не потрібно, без модема потрібно "брудний/чистий" берег.
Я з Модемом відмовився від твердих носіїв, інші без модема використовують стрім для "пошуку"
Так можливо краще мати свій власний Модем певного рівня (наприкла Netgear)
з аудіофільським живленням, на екранованих кабелях, ніж отримувати від провайдера "сигнал" невідомої і сумніаної якості який необхідно "чистити" (а це не так просто зробити, використавши всі ланки якісних компонентів). Ви думаєте провайдер використовує там аудіофільське живлення ? Як виявилось, живлення являється маєже ключовим в досягненні успіху в стрімі.
Тому я і задав запитання Максиму, навіщо йому береги зі свічем за 2,5 і патчами за 2к. Відповіді поки не отримав.
Звичайно, я не все знаю, не все пробував але "логіка" річ якою важко нехтувати
То які будуть думки ?
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 04-04-2023 18:29
|
Пользователи просматривают эту тему: 32 Гость(ей)
|
|