Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-04-2023 18:47
(15-04-2023 10:42)Serpens писал(а): надо почитать, разобраться, как организованы берега, острова,
Что такое мостовое подключение раутеров. И ты поймёшь, что твоя "организация" стрима - это очень начальный уровень.
И ещё. Во всех сетевых плеерах топ уровня есть вай-фай. Коли я читав і розібрався що таке береги, Ви навіть уяви не мав, що то таке
В моєму конкретному випадку " береги" виявились гіршими, по певних причинах, які Ви не встані зрозуміти. Принаймні це видно з того що Ви тут виписуєте.
І якіж це на сьогодні "топ плеєри" обладнані ві-фаєм ?
Я наприклад знаю дві фірми які очолюють список по якості і популярності і це Аурендер і Ауралік. Не далі як учора, я розмовляв з представником Аурендера і задав йому конкретне запитання, чому Аурендер не має "антени" відповідь була більш ніж "очевидна". Неможливо вдосягнути тієї якості по ві-фі, як патчем.
Останнє аудіошоу яке тільки но завершилось, пройшло під патронатом Кобуз. З представлених більше як 190 систем, практично половина використовувала стрім як з локалок, так із інет мережі Кобуз. 90 відсотків задіяних стрімерів це Аурендер і Ауралік. Факти говорять самі за себе.
Досить непогано система звучала, в порівнянні з деякими.
А це "комбайн" Аурендера, теж як на мене досить пристойний звук в порівнянні.
(15-04-2023 09:31)эполитт писал(а): Стрим это: Ознакомление-Фоновое сопровождение- Какой еще хай-энд, вам удалось извлечь, с сетевой мусорки! Здається мені мій друже, що Ви відстали від сьогодення назавжди. Шкода звичайно і тих які так активно підтримали цю нісенітницю
Без образ мій друже, ми просто у різних Вселенних
(Отредактировал 16-04-2023 в 19:22 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 16-04-2023 18:47
|
Пользователи просматривают эту тему: 23 Гость(ей)
|
|